Αντιεκλογικό κείμενο και αφίσα

αφισα

μπεεεεεε copy

κειμενο

Στις 7 Μάη Υπάρχει Λόγος…

Οι τελευταίες εξελίξεις στην κοινωνία  και ειδικότερα στο πανεπιστήμιο ( βλέπε λέσχη, εστίες, εισβολή μπάτσων στο Α.Π.Θ. ) μας δείχνουν ότι η επίθεση από τη μεριά του συστήματος μέρα με τη μέρα εντείνεται και δείχνει τον ολοκληρωτικό του χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο μας, παρόλο που λειτουργούν όλα στην εντέλεια αυτό στην πραγματικότητα είναι κάτι το επιφανειακό καθώς αποτελεί μία ασπίδα προστασίας των πελατειακών σχέσεων που επικρατούν σ ’αυτό.

 Οι παρατάξεις δείχνουν μια αξιοσημείωτη συναίνεση στην εκλογή της πρυτανείας δημιουργώντας έτσι μια ισχυρή διακομματική ομάδα η οποία παίρνει όλες τις αποφάσεις με βάση το συμφέρον τους. Στο ΠΑ.ΜΑΚ. υπάρχει ένας μόνο σύλλογος φοιτητών και για τα 9 τμήματα. Όποια προσπάθεια δημιουργίας ανεξαρτήτου τμηματικού συλλόγου έχει πραγματοποιηθεί, εμποδίστηκε με διάφορους τρόπους.

Όταν πρύτανης του πανεπιστημίου ήταν ο κ. Κουσκουβέλης – ακόμη ενεργός καθηγητής – ομάδα πρώην στελεχών της ΔΑΠ-ΠΑΜΑΚ και νυν στελέχη της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, δημιούργησαν μία σειρά από εταιρείες με το ένδυμα της Μ.Κ.Ο. απομυζώντας τεράστια χρηματικά ποσά από διάφορους φορείς κρατικούς και μη. Μάλιστα σε μία από αυτές συμμετείχε και ο κ.Κουσκουβέλης. Ακόμα διπλοθεσίες καθηγητών στο τμήμα μουσικής επιστήμης και τέχνης δείχνουν πώς το ΠΑ.ΜΑΚ. αποτελεί ένα μαγαζάκι αγοράς ρουσφετιών. Μέσα σε όλα αυτά μας πλασάρουνε την αυταπάτη των φοιτητικών εκλογών.

Για εμάς ψηφίζω σημαίνει υποτάσσομαι, εναποθέτω τις ευθύνες και την ζωή μου αλλού και απέχω από τους αγώνες. Αποχή από τις κάλπες δεν σημαίνει και αποχή από τους δρόμους.

Συμμετοχή στους δρόμους δεν σημαίνει καθοδήγηση από λαικούς ηγέτες αλλά αγώνας αδιαμεσολάβητος απέναντι στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό.

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

…Να Μην Ψηφίσεις.

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΧΗΜΑ ΠΑ.ΜΑΚ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *